Nyerj menő Festék Bázis pólót a ritkanfestek.hu referenciafotó-pályázatán

További bejegyzések

Dübörög a nyár és ezzel együtt elindult a Festék Bázis Zrt. új referenciafotó-pályázata. Kösd össze a kellemest a hasznossal, válassz tartós Festék Bázis bevonatot az otthoni felújításhoz vagy legújabb megbízásodhoz, és legyen tiéd egy stílusos Festék Bázis póló választható színben és méretben. Olvass tovább, máris mutatjuk a játék részleteit.

Így nevezz a Festék Bázis fotópályázatra

Amikor elégedett vagy a munkáddal, nincs is jobb érzés annál, mint másoknak is megmutatni. 

A Festék Bázis referenciafotó-pályázatán most azokat az amatőr-, hobbi- és profi festőket keressük, akik a felújításhoz a Valmor, a Coror, a Factor és/vagy a 7016 termékcsalád festékei közül választottak, és történetükkel másokat is inspirálnak a tartós vízbázisú bevonatok kipróbálására.

A beküldött fotók elbírálása után a legszebb munkák bekerülnek a Festék Bázis Zrt. hivatalos referenciái közé. Szerencsés nyertesként ezáltal nemcsak egy művészi pólót, de állandó megjelenési lehetőséget, így vállalkozóként akár több ügyfelet is szerezhetsz.

Fess le egy felújítandó felületet az otthonodban a választott Festék Bázis bevonattal, fotózd le a végeredményt és nevezz a Festék Bázis referenciafotó-pályázatára!

1. Válaszd ki a feladathoz passzoló Festék Bázis bevonatot

A Festék Bázisnál hiszünk abban, hogy a jó festék legfontosabb tulajdonsága az időtállóság. Az, hogy ritkán festesz, nem azt jelenti, hogy minden apró-cseprő feladatot egy ismerősre, kollégára vagy szakemberre bízol, hanem azt tükrözi, hogy tartós bevonatot választottál.

Tudtad, hogy a Factor Pergola Kültéri Fafestékkel akár 10 évre elfelejtheted a kültéri fafelületek, így például a kerítés és a pergola újrafestését? Fotópályázatunkra azonban nem csak frissen felújított kerti bútoraid fotójával nevezhetsz.

Válaszd ki a felülethez ideális festéktípust a Festék Bázis kínálatából:

2. Készíts fotót az elkészült alkotásról

A munka végeztével mutasd meg mindenkinek, hogy mennyire büszke vagy a festésre! 

Örökítsd meg a felújított felületet mobiltelefonoddal vagy fényképezőgépeddel, közelről és távolabbról is. A pályázatra akár 10 db fotóval is nevezhetsz, ezért több szögből vagy akár fázisonként is dokumentálhatod az eseményeket.

Festék Bázis tipp: Készíts előtte-utána montázst a fotóidból, hogy nevezésed még figyelemfelkeltőbb, munkád pedig még hasznosabb legyen a Festék Bázis bevonatok iránt érdeklődők számára.

3. Töltsd ki a pályázati űrlapot a ritkanfestek.hu-n

Küldd be az elkészült képeket a Festék Bázis fotópályázatra és vedd át ajándék Festék Bázis pólódat, amennyiben fotód bekerül a referenciáink közé.

Így nevezhetsz egyszerűen:

  1. Látogass el a ritkanfestek.hu weboldalra és görgess a kitöltendő űrlaphoz.
  2. Add meg a telefonszámodat, amelyen elérhetünk.
  3. Írd le a festéshez használt Festék Bázis bevonat címkén szereplő pontos nevét.
  4. Válaszd ki, hol szeretnéd átvenni a nyeremény pólót, ha a te fotódat választjuk. (A hozzád legközelebbi Festék Bázis partnerüzletet ITT találod.)
  5. Jelöld be, hogy a fekete vagy a fehér pólónak örülnél jobban.
  6. Pipáld ki a méretedet.
  7. Töltsd fel a képeket.

+1: Vállalkozóként add meg a neved és az e-mail címed is, így akár új megbízásokra is számíthatsz.

Előny, ha néhány mondatban történetet is mellékelsz a pályázathoz. Írj le mindent, ami hasznos lehet azoknak, akik még csak most vágnának bele a felújításba: mik voltak családod vagy ügyfeled elvárásai, hogyan könnyítette meg a munkát a választott Festék Bázis bevonat, milyen előkészületekre volt szükség, milyen eszközökkel dolgoztál stb.

Benevezek a pályázatra »

A nyeremény örök emlék lesz

A Festék Bázis ajándékpólókat trendi vonalrajzos minta díszíti, ami nemcsak egyéniségedet hangsúlyozza, de játékos ecsetvonásaival még inspirál is a további festésre. 

Az S-től 3XL-ig terjedő méretskála lehetővé teszi, hogy új felsőd pontosan olyan legyen, mintha rád öntötték volna. Vállalkozóként pedig érdemes a nagyobb méretek közül választanod, hogy a közös furgon ülésére húzva vagy az irodában felakasztva az egész brigád gyönyörködhessen a nyereményben.

Küldd be fotóidat és legyél Festék Bázis nagykövet!

Nyerek egy pólót »