Termékeink


Alkalmazás: A VALMOR Rapid Polisztirol Ragasztó egy kiváló minőségű, vizes bázisú, kül- és beltérben is használható, fagyálló, jól csiszolható és festhető termék. Alkalmas polisztirolból készült díszítő elemek, mennyezeti lapok és hőszigetelő alátétfóliák ragasztására. A VALMOR Rapid Polisztirol Ragasztó minden szilárd, ásványi eredetű felületre, valamint nem nedvszívó alapokra is közvetlenül felhordható (OSB, CK, kerámia, üveg, fa és fa tartalmú anyagok). Alkalmas továbbá habalátétes linóleum és szőnyegpadlók ragasztására is. Használhatjuk kieső fali csempék visszaragasztására, maximum 400cm2-ig.

Előkészítés: A felületről a laza pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros szennyeződéseket tisztítsuk le. A porózus alapot VALMOR Univerzális Mélyalapozóval kezeljük le.

Felhasználás: “Ne ragasszunk vele, ha a ragasztandó elem és a helyiség hőmérséklete alacsonyabb, mint + 5 °C! Használata +10 °C és +25 °C közötti hőmérsékleten ajánlott. Kültéren ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! A munkaeszközöket használat után vízzel tisztítsuk ki. Hőszigetelő fólia ragasztásakor spaklival hordjuk fel a ragasztót a falra, majd helyezzük rá az alátéttapétát és tapétázó hengerrel nyomjuk a felületre. Mennyezeti lapok és díszítő elemek esetében tegyünk 3-7 adag ragasztót a polisztirol felületre, majd nyomjuk könnyedén a kívánt helyre. A termék felhasználásának megkezdése előtt, kérjük töltse le a Műszaki és a Biztonsági adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról. Próbaragasztást minden esetben végezzünk!”

Kiszerelések: 1.5, 3.75

Színek:

színtelen

Teljes száradási idő: 24 óra

Színezés: -

Anyagszükséglet: 0,25 – 0,3 kg/m2

Kiadósság: 4-5 m2 /kg

Javasolt rétegszám: 1 réteg

Átfesthetőségi idő: 1 perc

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel

Felhasználható 5-25 °C –on tárolva, bontatlan csomagolásban: 1 év

Összetétel: emulzió, töltőanyagok, adalékok

VENNÉK BELŐLE! - IRÁNY A BOLTKERESŐ vagy a WEBÁRUHÁZ

Bővebb információkért keresse munkatársainkat!

Műszaki adatlap Biztonsági adatlap