VALMOR - A FALRA

VALMOR Homlokzatfesték

Extra Kiadós
Erősen Időjárásálló
UV álló
Egységár:
5 550 Ft -tól
Hol és Mennyiért?

Kiszerelések: 2.5 l 5 l 10 l 15 l
fehér
5 550 Ft 10 090 Ft 18 370 Ft 24 810 Ft

Alkalmazás: A VALMOR Homlokzatfesték fehér, matt festék, mely tartósan megvédi a felületet a légszennyeződés erodáló hatásaitól. Nagy kiadóssága folytán gazdaságos felhasználást biztosít, magas kötőanyag tartalmának köszönhetően megfelel a jelenkor technikai és környezetvédelmi követelményeinek. Kiválóan alkalmas téglafal, természetes kő, beton, gipszes- és cement vakolatok bevonására. Kültéri felhasználásán túl használható még beltéri, nagyobb igénybevételnek kitett felületek festésére. Tisztítható, nedves dörzsálló bevonatot képez, ezért kifejezetten javasoljuk fürdőszobák, konyhák, előszobák festésére. Tartós vizesedéssel küzdő falazatok esetében használja a VALMOR AIR FLOW Homlokzat és Lábazatfestéket. A VALMOR Homlokzatfesték a felületi struktúrákat enyhén kiegyenlíti, amennyiben szeretné a felületi struktúrát megtartani akkor ajánljuk a 7016 Kültéri Falfestéket.

Előkészítés: A felületről a laza, pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros és egyéb szennyeződéseket tisztítsuk le. Izolációs problémákra használhatja a Coror Rapid Korróziógátló Alapozót is. A felülethibás falakat glettelőanyaggal simítsuk le, majd csiszoljuk át. A tapadás növelése és az egyenletesen nedvszívó felület kialakítása érdekében VALMOR Univerzális Mélyalapozóval kezeljük a falfelületet. A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

Felhasználás: A festést csak +10 °C felett végezzük. Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel és szórással. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, majd hígítsuk meg 10% víz hozzáadásával. Az első réteg felvitele után hagyjuk azt átszáradni, majd a fedőfestést max. 5% víz hozzáadásával végezzük. A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és a Biztonsági adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Fényesség: matt

Kiszerelések: 10, 15, 2.5, 5

Kiszerelés egység: l

Színek:

fehér

Színezés: Gépi és kézi pasztákkal, fehér esetén max. 3-5% pasztamennyiséggel.

Anyagszükséglet: Glettelt felületre: 5m2/liter Simított vakoltra: 4m2/liter Műgyantás vakolatra: 3 m2/liter Kőporos vakolatra: 2,5 m2/liter két rétegben

Kiadósság: 5 m2/liter két rétegben, fehér, glettelt minőségű felület esetén

Javasolt rétegszám: 2 réteg

Átfesthetőségi idő: (25 °C-on): 4 óra. A száradási időt a levegő, illetve a fal magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel

Felhasználható 5-25 °C –on tárolva, bontatlan csomagolásban: 2 év

Összetétel: Vizes diszperziós kötőanyag, pigment, töltőanyagok és egyéb adalékanyagok.

Műszaki adatlap Biztonsági adatlap