COROR - A fémre

COROR Klórkaucsuk Bevonat

Sav és Lug álló
Élelmiszeripari vizsgálattal
Folyékony csempe
Egységár:
9 920 Ft -tól
Hol és Mennyiért?

Kiszerelések: 0.75 l 2.5 l 5 l 20 l
Klórkaucsuk kék
9 920 Ft 31 560 Ft 61 480 Ft 237 720 Ft
Klórkaucsuk fehér
9 920 Ft 31 560 Ft 61 480 Ft 237 720 Ft
TR bázis
9 920 Ft 31 560 Ft 61 480 Ft 237 720 Ft

Alkalmazás: A COROR Klórkaucsuk bevonat alkalmas kül- és beltérben fa, fém, üvegszálas és oldószerálló kemény műanyagok (kivéve polipropilén), kerámia burkolatok (csempe), beton, tégla, vakolt falak felületeinek védelmére. A bevonat rugalmas és tartósan ellenáll az édes és sós víz, vegyi anyagok, híg savoldat, híg lúgoldat, sóoldat hatásainak. Kiválóan használható uszodákban, textil- és papíriparban, akkumulátortöltő helyiségekben, ásványi olajjal, ásványi olajszármazékokkal, egyéb vegyi anyagokkal dolgozó helységekben. A megszilárdult bevonatnak nincs utólagos oldószer kipárolgása, ezért az állattartással és növénytermesztéssel, illetve ezek feldolgozásával foglalkozó üzemekben is használható. Alkalmas még csempe helyett is: zuhanyzók, fürdőszobák, kerti medencék, szökőkutak, tartályok védelmére. A felület higiénikus, könnyen tisztítható, kémiailag ellenálló. Földbe süllyesztett medencék teljes vízzáráshoz nem elegendő a Coror Klórkaucsuk festék. Javasolt külső, közbenső vízszigetelést is használni. Közbenső szigetelésként használhatja a Valmor Aqua-Tech Kenhető Vízszigetelést, amit vízzáró simító habarccsal hálózzon át, majd az így előkészített felületet fesse át Coror Klórkaucsukkal. A termék nem áll ellen a negatív oldalról érkező gőznyomásnak, ezért sérült vagy hiányzó külső szigetelés esetén a bevonaton hólyagokat idézhet elő.

Előkészítés: A felületről távolítsuk el maradéktalanul a régi bevonatokat és szennyeződéseket! Amennyiben a festendő felületre száradáslassító, kipárolgásgátló adalékanyagokat használtak, ezek a festékbevonat tapadását akadályozzák, ezért távolítsák el. A fa alapot dörzspapírral csiszoljuk át és portalanítsuk le! A falról távolítsuk el a laza, pergő részeket, majd portalanítsuk le a felületet. Zsírtalanításhoz használjunk COROR Aromás hígítót, vízkő eltávolításhoz savat (ecetsav). A rozsdamentes fémek felületét zsírtalanítsuk le és dörzspapírral érdesítsük meg! Az acél felületeket COROR Rapid Korróziógátló Alapozó bevonattal védjük. Rozsdaátalakítók használata tilos. A nem nedvszívó felületek előzetes érdesítés után alapozást nem igényelnek. A nedvszívó felületek alapozását 20%-ban aromás hígítóval meghígított COROR Klórkaucsuk Bevonat intenzív ecsetelésével végezzük! A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt próbafestés elvégzése.

Felhasználás: A festést csak +5 °C felett végezzük, a felület hőmérséklete max. 25 °C lehet. Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! Alaposan keverjük fel a terméket, majd kezdjük meg a festést ecsettel vagy hengerrel! Az első réteg felvitele előtt a terméket aromás hígítóval hígíthatjuk a felhordási konzisztencia eléréséig. A második réteg esetén nem szükséges hígítani. A festések között legalább 1 óra száradási időt biztosítsunk! A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és Biztonsági adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Fényesség: selyemfényű

Kiszerelések: 0.75, 2.5, 20, 5

Kiszerelés egység: l

Színek:

Klórkaucsuk kék
Klórkaucsuk fehér
TR bázis

Színezés: Kérem, keresse a www.festekbazis.hu oldalon szaktanácsadóinkat, mert egyedi megoldásokat is kínálunk.

Anyagszükséglet: 8-10 m2/liter egy rétegben, glettelt minőségű felület esetén

Kiadósság: 8-10 m2/liter egy rétegben, glettelt minőségű felület esetén

Javasolt rétegszám: 2-3 réteg

Átfesthetőségi idő: (25 °C-on): 1 óra. A száradási időt a levegő magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.

Terhelhetőségi idő: Medencék vízfeltöltése 3 nap elteltével, kémiai ellenállóság 1 hét

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: Aromás hígítóval

Szerszámtisztítás: Aromás hígítóval

Felhasználható 5-25 °C –on tárolva, bontatlan csomagolásban: 3 év

Összetétel: Gyanta, oldószer, pigment, töltőanyag, adalékanyagok

Műszaki adatlap Biztonsági adatlap