Termékeink

VALMOR Kontrol Falfesték

Könnyen kezelhető,
páraáteresztő,
mosható,
egy rétegben is kiváló fedőképességet biztosító,
színezhető,
cseppmentes,
jó terülő képességgel rendelkező festék,
ráadásul nagyon kellemes levendula illattal.
Hol és Mennyiért?

Alkalmazás: A tökéletes falfestéket keresi? A megfelelő festékanyag kiválasztása nem könnyű feladat. Fontos, hogy a kiváló minőség mellett kellőképpen sokoldalú is legyen. Az első szempontok között merül fel például az, hogy az adott felület nedvszívó-e vagy sem. Nem mindegy, hogy hol fogjuk használni a festéket: közvetlenül a falazó anyagon, esetleg betonos, gipszes, cementes, vakolt vagy glettelt részeken. Ha a Valmor Kontrolt választja, egy olyan sokoldalú, prémium kategóriás termékkel dolgozhat, amely minden felsorolt felület kezelésére alkalmas! Önnek így nem kell a különféle felületekhez újabb és újabb anyagokat vásárolnia, legyen szó beltéri vagy akár fedett kültéri részekről. A Valmor Kontrol számára nem jelent akadályt az sem, ha a fogadófelület festett diszperziós, latex, meszelt vagy zománcozott, sőt, kiválóan alkalmas fűrészporos és üvegszövet tapétára, valamint EPS polisztirolok és kemény műanyagok bevonására is.

Innovatív tulajdonságok a még jobb eredményért: A Valmor Kontrol mosható és súrolható, valamint ellenáll a hígított, háztartási tisztítószereknek is, így tisztán tartása nagyon egyszerű. Egyedülálló módon mégis kiváló páraáteresztő. Higiénikus, antibakteriális, bakteriosztatikus adalékkal is rendelhető, így az adott beltéri helyiség baktérium száma is jelentősen csökkenhet – ez hatalmas védelmet jelenthet egy egészségügyi intézmény esetében, ám a saját lakásunkban is! Ha a megjelenés is számít… Nem csupán az időtálló minőség számít, hanem a felület kinézete is – ez nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogyan érezzük
magunkat az adott helyiségben! A Valmor Kontrollal kezelt felületek felszíne minden esetben sima, matt és elegáns megjelenést biztosít, így az esztétikai követelményeknek is maximálisan eleget tesz. Összességében elmondható, hogy a Valmor Kontrol egy rendkívül könnyen kezelhető, páraáteresztő, ám mégis mosható, egy rétegben is kiváló fedőképességet biztosító, színezhető, cseppmentes és jó terülő képességgel rendelkező festék – ráadásul nagyon kellemes levendula illattal. Használja bátran az épület bármely helyiségében!

Előkészítés: A felületről a laza pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros és egyéb szennyeződéseket tisztítsuk le. A felülethibás falakat glettel simítsuk le, majd csiszoljuk át. A tapadás növelése és az egyenletes nedvszívó felület kialakítása érdekében VALMOR Air Flow lélegző mélyalapozóval kezeljük a porózus felületet. A termék felhasználásának megkezdése előtt, kérjük, töltse le a Műszaki és Biztonsági adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Fényesség: matt

Kiszerelések: 10, 2, 4

Színek:

fehér

Színezés: Pasztellszínekre, gépi és kézi pasztákkal max. 5% pasztamennyiséggel

Anyagszükséglet: 12-13 m2/liter egy rétegben, rétegszám 1-2 réteg

Kiadósság: 12-13 m2/liter egy rétegben, rétegszám 1-2 réteg

Javasolt rétegszám: 1-2 réteg

Átfesthetőségi idő: (25 °C-on): 2 óra száraz, átfesthető 2-4 óra, moshatóság 1 hét. Az értéket a levegő magas páratartalma meghosszabbíthatja.

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: A termék felhasználásra kész, hígítani nem szükséges. Szerszámtisztítás közvetlen használat után vízzel!

Felhasználható 5-25 °C –on tárolva, bontatlan csomagolásban: 2 év

Összetétel: akril kötőanyag, pigmentek, töltőanyagok, adalékanyagok

Ajánlás: Egészségügyi intézmények falai, valamint a lakásunk baktérium elszaporodásának megakadályozására ideális és praktikus megoldás.

VENNÉK BELŐLE! - IRÁNY A BOLTKERESŐ vagy a WEBÁRUHÁZ

Bővebb információkért keresse munkatársainkat!

Műszaki adatlap