7016

7016 Antracit Egyrétegű Beltéri Falfesték

Kiváló fedőképesség
Tartós
Extra kiadós
Felhasználóbarát
Matt
Otthonteremtő
Egységár:
3 750 Ft -tól
Hol és Mennyiért?

Kiszerelések: 1 l 2.5 l
antracit
3 750 Ft 8 830 Ft

Alkalmazás: A 7016 Egyrétegű Beltéri Falfesték újonnan kifejlesztett, környezetvédelmi előírásoknak megfelelő speciális receptúrával rendelkező festék. A falfesték vízpára- és légáteresztő tulajdonsága révén megfelel a jelenkor technikai követelményeinek. Használható gipszes és cementes vakolatok, glettelt felületek, fűrészporos és struktúra tapéták, valamint diszperziós alapú korábbi festések átvonására. A termék kiadós, egyrétegben felhordva elfedi a korábbi festés színeit

Előkészítés: A felületről a laza pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros és egyéb szennyeződéseket tisztítsuk le. A felülethibás falakat glettelőanyaggal simítsuk le, majd csiszoljuk át. A tapadás növelése és az egyenletesen nedvszívó felület kialakítása érdekében VALMOR Univerzális Mélyalapozóval kezeljük a falfelületet a festés megkezdése előtt. A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

Felhasználás: A festést csak +10 °C felett végezzük. A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel és szórással. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, hígításképpen maximum 10%-ban vizet adhatunk hozzá. Az első réteg felvitele után hagyjuk azt átszáradni, majd a fedőfestést max. 5% víz hozzáadásával végezzük. A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és a Biztonsági adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Kiszerelések: 1, 2.5

Kiszerelés egység: l

Színek:

antracit

Anyagszükséglet: 10-11 m2/liter, glettelt minőségű felület esetén

Kiadósság: 10-11 m2/liter, glettelt minőségű felület esetén

Javasolt rétegszám: 1 vagy 2 réteg

Átfesthetőségi idő: (25 °C–on): 4 óra. A száradási időt a levegő magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: Vízzel

Szerszámtisztítás: Vízzel

Felhasználható 5-25 °C –on tárolva, bontatlan csomagolásban: 2 év

Összetétel: Víz, kötőanyag, töltőanyag, pigmentek, adalékanyagok.

Műszaki adatlap Biztonsági adatlap